Vegologiskt

vegetariskt, ekologiskt, logiskt

Meny Stäng

Månad: april 2014 (sida 1 av 3)

Före maten snack!

image

Blomkål och morötter framför barnkanalen!

Tävlingstips

Detta är en tävling som jag gillar!  Var med du också. Man ska ange sitt bästa bugdethälsotips. Jag deltar i CupoNations hälsoutmaning tillsammans med Jillsmat med följande tips: I hälsodjungeln är det svårt att veta var man ska börja någonstans! Ett bra universellt råd är att börja varje dag med ett glas kokt avsvalnat vatten, helst med en skiva citron. Det rensar och ger en bra start. Gratis och nyttigt! Grafik_tävling_bagarenochkocken_jillsmat

Vårflodsparken

image

Igår tog vi picknick med oss och laddade varsin vagn och promenerade till Enskede. Ett mysigt villaområde som påminner om mitt barndomshem i Bromma.  Där finns en spännande lekpark som vi gärna går till under fina dagar.
Där finns ursköna hängmattor att vila i när ungen leker!
Värt ett besök och en promenad! 

Loppi Food n Lifestyle!

Igår var det drag i Birka Terminalen då Loppi ställde till med event! Som vanligt enormt bra uppstyrt och arrangerat!  Denna gång var temat mat och Lifestyle.

image

Vad ett Loppi event går ut på? De samlar ihop en massa bloggare som får komma och lyssna på inspirerande personer /företag, det bjuds på mat och dryck.  Man minglar och snackar med andra bloggare och provar produkter och tävlar.  När man går får man en tung påse, en goodiebag, med
varuprover.  Sedan skrivs det om produkter på en himla massa bloggar. Det är vad det går ut på!
Kul tycker jag! 
Igår var Nina Hermansen (från hela Sverige bakar) konferencier, en kul sån! Vi fick lyssna på Oscar Jöback, PT och KBT terapeut.  Jag tog till mig mycket av hans snack – för det är så sant! Kropp och själ  hänger ihop! Vara i nuet och vad väljer du att göra med din tid. Träna eller tv?

image

Kokbok författaren och superfoodsinspiratören John Opsahl var där och talade om superfrukter och han sa så mycket bra saker! Bland annat ”man måste orka leva i denna världen – gör en supersmoothie på morgonen så kan du äta skräp resten av dagen” Sant!!!
Folk tar i för mycket med bantning och hälsa att de glömmer bort att leva!

image

Jag passade på att fotas med en av mina idoler. 

Vi fick också veta att det kommer ett nytt Hela Sverige Bakar – fast med kändisar. Trailern vi fick se var jättekul och jag ser framemot att se programmet när det börjar!

Allevo och Yves Rocher var också där, Allevo bjöd på mat och hos Yves fick man prova läppstift i nya vårfärgerna.

image

Vi bjöds på wraps och ramlösa!

image

Goodiebagen!

Jag hade en helkul förmiddag och lär känna fler och fler bloggare!
Vi ses igen!

Tävling!

image

Jag tänker ha en tävling här på bloggen!  Det är SIAGLASS som sponsrar med frozen yoghurt. En yoghurt jag fick smaka på ett Loppi event tidigare i vår och som smakade bra. Förutom smakerna på bilden finns den även som mango.
Vill du vara med och vinna en produktcheck gör så här:
Följ mig på instagram @annavegologiskt och skriv en kommentar om vilken som är din favorit glass antingen här på bloggen eller på instagram.
Har du inte instagram räcker det med en kommentar här.
Det kommer att bli 4 vinnare! Och tävlingen pågår till och med 4 maj. Glöm inte mail så jag kan kontakta dig om du vinner. Två vinnare på bloggen och två på instagram!

(Obs, förpackningen ingår ej)