Bildbomb!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Loppi Höststart!  Lyssna, tagga, länka, prata, mingla!
Mina favoriter från igår:
Tallink Silja Line – Jag förknippar alltid finlandsbåtar med fylla, heltäckningsmattor och doften av rengörningssprit. MEN, tydligen inte längre.  Reklamfilmen från Tallink visade en fräsch båt som välkomnar både mig och mina barn.

Mathem!  Varför utsätta sig för att storhandla i butik om man inte måste?    Jag gillar butik OCH internethandel!   Jag vill inte utarma den fysiska butiken för jag ser att både Elin och Elsa kan extrajobba i butik om en 20 år. 

FriendsofAdam – Glutenfritt bageri!  Jag säger ÄNTLIGEN till att t ex Durra kommer in i ”finsalongen” . Ingen av oss i familjen har mjölmage ändå så bakar jag / lagar mat glutenfritt eftersom det är nyttigare ( med mjöler som är naturligt glutenfria än vete) och har man ett barn som ibland bara äter 1 tugga av något så vill jag att den tuggan ska innehålla maximalt med näring.  Inte bara vitt mjöl.

Clarion Sign,  Stockholm.  Coolt, lyxigt hotel med roliga hissar och en fantastiskt mysig spabar med utsikt över hela stan.  Irene och jag passade på att ta en liten privat spanig på hotellet och hittade lite godbitar.  Hissar utformade som vardagsrum, eller med olika teman,  jazz, pop, rock. 
Clarion har ett perfekt läge och trots att det ligger mitt i smeten ( centralen) så känns det närmare till odenplan och vasastan än till turistfälliga centralen. 

Ha en bra dag!