Personligen har jag tröttnat på kaffe. Dricker bara espresso, om det måste vara kaffe till fikapausen. Te går väl an, men är lite petnoga; väljer helst rött, vitt, grönt te eller tulsi. Och det är inte det lättaste att trolla fram om man är bort bjuden.

Så det tog inte lång tid för mig att hitta på alternativa varma drycker.
Tänk på barnen som kanske även vill ha en varm dryck, när de har varit ute en hel eftermiddag.

Här kommer några alternativ till varma drycker med julinsiration:

X-mas Äppeljuice
Värm äpplejuice i en kastrull som du lagt ner några kanelstänger och stjärnanisar i. Låt dra sjudande i cirka 30 minuter. Skål!

Blackcurrant; hot and tasty

Värm svartvinbärssaft med  hela kanel stänger och ingefära. Låt sjuda en stund och servera. Servera så varmt som möjligt.

Tips! Låt smaksättarna ligga i saften / juicen under tiden när ni är ute så behöver du bara värma på när ni kommer in frusna.

lycka till och låt dig väl smaka!

————————–kuriosa——————————
Min personliga matfotograf är på säsongens första (eller sista?) grillpartaj så ni får hålla till godo med en visualisering. Han brukar dock även klaga på att Vegologiskt inte ger honom tillräckligt med lön;) Men vadå, han får ju hjälpa till å äta upp all rekvisita sedan och det är inte fyskam!

 -Du är helt fenomenal på matbilder! Jag är kräsen och accpeterar bara det bästa och det leverarar du! Med råge. Fortsätt så! Så kanske tomten kommer med ett paraply:)