Puh nu är det slut. Det har varit innehållsrika dagar på Cirkus. Årets Sime är över.  Sime är ett årligt och världsomfattande event inom teknik, internet och information. 
CEOS  och andra personer från Twitter, Google,   HiQ,  Microsoft, Samsung medmera talade på stora scenen om deras framtidsplaner för teknik och internetbaserade lösningar.

image

image

image

Google talade om hur de i framtiden planerar självkörande bilar och självkörande flygplan.   Olyckorna minskar på så sätt menar Google. ( Framtiden bygger mer på geobased, bilar vet var andra bilar är och kan därför låta bli att krocka med dem)

  De är också måna om att alla ska få tillgång till internet då de skickar ner dosor med internet på till avlägsna platser i Australien medmera.

– fråga? Behöver de internet där?

Google kommer i framtiden bli mer voicestyrt.

Första dagen fick jag jobba och andra dagen fick jag gå som gäst. Här är några av event personalen som laddar uppe i greenroom.

image

image

image

Uppgiftena vi fick göra var tex att öppna dörrarna till stora scen, stå still med en ask me skylt och hoppas kunna svara på allas frågor.  Jag och Marielle jobbade ihop så det är henne ni ser på bilderna. 

Käket då? Den stora frågan! !
Låter bilderna berätta:

image

Falafell!  Festligt!

image

Maten kom på sådana festliga vagnar!

image

Kravbananer men i övrigt okekoligiskt

Kul att vi fick vara med på detta festliga!
Jag har hittat nya vänner i klassen och det tror jag faktiskt alla har gjort.  Om det hade funnits någon uppdelning i klassen så sågs alla med en ny kompis. Inte den gamla trygga person som man sitter bredvid i skolan.

Tack för iår!